Omgevingsdienst Regio Nijmegen

Nieuws

Kantoor gesloten voor bezoekers

24 september 2020

Vanwege het coronavirus is ons kantoor in Nijmegen voorlopig nog gesloten voor bezoekers. U kunt ons natuurlijk wel bellen: 024 – 751 77 00. Of mail ons: info@odrn.nl. Ook onze service-balies in Heumen, Berg en….

Vergadering Algemeen Bestuur: volg live

18 mei 2020

Maandagmiddag 18 mei van 15.00 – 17.00 vergadert het Algemeen Bestuur van de ODRN. De vergadering vindt plaats in de Raadzaal van het Stadhuis te Nijmegen. Omdat er geen publiek bij kan zijn, is deze….

Nieuwe directeur Marieke Prins

9 april 2020

Het Dagelijks Bestuur van Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) heeft Marieke Prins unaniem gekozen als interim directeur voor de komende twee jaar. Marieke Prins volgt daarmee Gérard Bouman op die vanaf de start van de ODRN….

Coronavirus vraagt om flexibiliteit ODRN

19 maart 2020

Binnen twee dagen een vergunning verlenen; het coronavirus maakt dat noodzakelijk en de ODRN maakt het mogelijk. Wij hebben deze week met spoed een vergunning verleend voor het Radboud universitair medisch centrum, zodat zij een….

Maatregelen Corona

13 maart 2020

De maatregelen die Nederland treft om het Corona-virus in te dammen, treffen ook de ODRN. Zo vragen we onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Deze nieuwe werkwijze kan gevolgen hebben voor uw contacten….