Over ons

Over ons

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen geeft omgevingsvergunningen af voor bijvoorbeeld bouw of milieu. We doen dit in opdracht van 6 gemeenten in de regio en de Provincies Gelderland en Overijssel.

Samen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving

Onze medewerkers controleren of bedrijven voldoen aan de bouw- en milieuregels. Daarnaast adviseren wij inwoners en bedrijven als zij gaan bouwen of verbouwen. Zo zorgen we samen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Voormalig directeur Gérard Bouman legt het uit in onderstaand filmpje.

ODRN film bekijken
Video ODRN: Samen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving

BRZO

In Gelderland en Overijssel verzorgt de ODRN de vergunningverlening en toezicht op BRZO-bedrijven. Dit zijn bedrijven waar veel gevaarlijke stoffen zijn, zoals bij chemische industrie. Meer over onze BRZO-taken leest u op de pagina Bijzonder toezicht op BRZO-bedrijven.

Ons bestuur

Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van onze opdrachtgevers. De vergaderingen van het Algemeen Bestuur zijn openbaar. U kunt de vergaderdata en vergaderstukken opvragen via info@odrn.nl of via het centrale nummer: 024 751 77 00.

Gelderse omgevingsdiensten werken samen

De ODRN werkt intensief samen met 6 andere omgevingsdiensten in Gelderland. Samen vormen deze 7 omgevingsdiensten de Gelderse Omgevingsdiensten.

Vacatures

Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Bekijk ze op Werken bij Gelderse omgevingsdiensten.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onder onderwerpen vindt u bovendien veel informatie over onze dienstverlening.
Persvragen kunnen gesteld worden via communicatie@odrn.nl.

Privacy

ODRN werkt volgens de privacywetgeving vastgelegd in de AVG. Lees meer over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.