Zivver

Omgevingsdienst Regio Nijmegen gaat zorgvuldig om met uw gegevens en is verantwoordelijk voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie.

Omdat standaard e-mail bij het uitwisselen van vertrouwelijke informatie niet voldoet aan wettelijke veiligheidseisen maken wij gebruik van ‘beveiligd mailen’; ZIVVER.

Wat is beveiligd mailen?

De naam zegt het eigenlijk al. De e-mail, die wij versturen is extra beveiligd doordat u als ontvanger de mail eerst nog moet openen met een code. Het bericht zelf is niet te lezen in het postvak van uw eigen mail. U ontvangt alleen een mail met daarin een link. Met deze link gaat u naar de veilige website van ZIVVER. Daar staat het bericht voor u klaar. De naam ZIVVER ziet u daarom in uw berichten staan.

Hoe opent u een beveiligde e-mail?

U kunt een bericht openen door de stappen te volgen die in de e-mail staan. Hieronder staan deze stappen beschreven en ziet u een voorbeeld van een beveiligde e-mail.

Stappen om de e-mail te openen 

  1. Klik in het bericht op de blauwe tekst: ‘Bekijk het bericht’.
  2. U wordt nu automatisch doorgestuurd naar de veilige website app.ZIVVER.com. Op deze webpagina moet u een toegangscode invoeren.

Bericht openen met verificatiemail: ‘klik op email sturen’. Er wordt nu een verificatiemail gestuurd naar het postvak van uw eigen mail. Klik in de e-mail op ‘klik voor toegang’.

Wijzigt uw e-mailadres of telefoonnummer?

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.