Steve Kuils nieuw bestuurslid Omgevingsdienst NL

Vanaf 21 september 2023 is Steve Kuils (Omgevingsdienst Regio Nijmegen) lid van het Bestuur van Omgevingsdienst NL. Hij volgt Nienke Baars (Omgevingsdienst Groningen) op die de directeur van Nationaal Programma Groningen wordt. Grote dank aan Nienke voor haar deskundige inzet bij het verder ontwikkelen van Omgevingsdienst NL.

Steve Kuils, directeur ODRN
Steve Kuils

Vanuit rol als directeur Brzo

Sinds november 2022 is Steve Kuils directeur van de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, een van de zes omgevingsdiensten die Brzo-taken uitvoeren. Daarvoor deed hij onder meer ervaring op bij de douane, veiligheidsregio’s en brandweerkorpsen. Steve Kuils neemt plaats in het bestuur van Omgevingsdienst NL vanuit zijn rol als directeur Brzo.

Portefeuilles Kennis & Kunde en Verbinding

“Ik ben blij en voel me vereerd dat ik de directies van Brzo mag vertegenwoordigen. Ik waardeer het vertrouwen dat ik van het bestuur van Omgevingsdienst NL en de directeuren van de overige omgevingsdiensten krijg. Met de portefeuilles Kennis & Kunde en Verbinding heeft mijn voorganger Nienke Baars mooie stappen gemaakt. Ik wil hieraan nog meer inhoud geven. Ik zie in Omgevingsdienst NL een stevige organisatie die landelijk een grote rol kan spelen en een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van robuuste en kennisgerichte omgevingsdiensten. Daarin speel ik graag een actieve rol!’