Omgevingsdienst Regio Nijmegen

ODRN-loket in Groesbeek

25 januari 2018
ODRN-loket in Groesbeek

Gaat u iets bouwen of verbouwen? Een inrit aanleggen of bomen kappen? Vaak heeft u hiervoor een vergunning nodig. Vanaf 2 februari is er een loket van de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) in het gemeentehuis in Groesbeek. Zowel inwoners als bedrijven kunnen daar terecht voor informatie over vergunningen. Ook een vergunning aanvragen kunt u daar direct doen. Een medewerker van de ODRN staat u persoonlijk te woord en helpt u verder.

Afspraak maken

Het ODRN-loket werkt op afspraak, er is dus geen open inloop. U kunt via de gemeente een afspraak maken. Maak direct een afspraak via  De website van gemeente Berg en Dal of telefonisch via telefoonnummer 14024.

Openingstijden

Het loket is geopend op maandag van 13.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt zich melden bij de receptie in de hal van het gemeentehuis.

Een vergunning aanvragen kan ook nog steeds online

Via de website www.omgevingsloket.nl kunt u direct checken of u een vergunning nodig heeft of niet. Of dat u eventueel een gebruiks-, sloop- of een andere melding moet doen. U kunt hier direct alles online regelen.