Omgevingsdienst Regio Nijmegen

Brzo-bedrijven in een kalender

5 februari 2019
Brzo-bedrijven in een kalender

Begin dit jaar hebben alle Brzo-bedrijven in Gelderland en Overijssel als nieuwjaarsgroet een speciale kalender van ons ontvangen. In de kalender staan interviews met de vertegenwoordigers van zes Brzo-bedrijven. Zij vertellen hoe ze werken aan het verbeteren van de veiligheidscultuur. En hoe ze een veilige omgeving bevorderen. Ook komt de kwaliteit van toezicht aan bod. Naast deze interviews stellen we ook een aantal van onze medewerkers voor.

We hebben deze kalender gemaakt om de aandacht te vestigen op een aantal bedrijven die serieus werk maken van veiligheid. Via de kalender delen wij en zij kennis en ervaringen. Want het kan immers altijd beter. Doel is om ook andere bedrijven aan te sporen om hun veiligheidscultuur aan te scherpen en om daarover transparant te zijn.

Brzo-bedrijven 

De ODRN verleent vergunningen en houdt zich bezig met toezicht en handhaving bij Brzo-bedrijven in Gelderland en Overijssel. Dit zijn bedrijven waar veel gevaarlijke stoffen zijn, zoals bij zware (chemische) industrie.

Bekijk hier de bureaukalender